Sex on the beach.

Als U een cocktail maakt, gebruikt U best ingrediënten van topkwaliteit.  Neem nu fruitsap.  Fruitsap smaakt het lekkerst als het vers is.  Wantsen drinken hun sapjes zó vers dat ze er speciale apparatuur voor ontwikkeld hebben.  Stel U een cocktailparty zonder glazen voor. Rondom U liggen sponzen. De ene spons is volgezogen met een combinatie van vers sinaasappelsap, grapefruitsap, vodka, Peach tree en Crème de cassis, de andere met Tequila, Triple sec en vers limoensap en een derde met citroensap, Campari en Apricot brandy.  U krijgt een rietje dat U in een spons naar keuze kan duwen.  Op die manier drinkt U de hele avond zonder ook maar één glas vuil te maken.  Zo kan U zich een beeld vormen van de wantsenmanier van pimpelen.  Wantsen duwen hun zuigsnuit in een blad, stengel of vrucht en drinken het sap rechtstreeks uit de plant.  Supervers!

Die handige snuit is bovendien naaldachtig en wat steviger dan het rietje waarmee U Uw Sex On The Beach opslurpt.  In een lang verleden ontdekte een wat avontuurlijker aangelegde wants dat hij het ding ook in andermans lijf kon rammen. Sindsdien zijn er ook roofwantsen die het binnenste van andere insecten opzuigen.

De mijterwants (Aelia acuminata) hierboven is echter een sapjesdrinker die U zonder problemen kan uitnodigen op uw volgende party. Hij is niet kieskeurig wat planten betreft dus met wat er overblijft van de muntplantjes (Mentha spicata) voor uw Mojito kan hij de avond wel rond.

Kim

Advertenties

2 reacties op “Sex on the beach.”

  1. Ontzettend leuke beschrijving.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: